INFO

 

Max Burgemeister Fotografie is gespecialiseerd in trouwfotografie. In de stijl van bruidsmode magazines leggen wij de vele bijzondere momenten, emoties, mensen en omgeving vast in een steeds weer unieke fotoreportage. "Het gaat om het vertellen van het verhaal van de trouwdag om het pakken van het juiste moment." "Van tevoren nemen we in een gesprek alles door; Wat jullie mooi vinden, het draaiboek, speciale wensen en gasten etc."

Tijdens jullie dag worden er zo'n 500-600 foto's gemaakt op digitaal formaat met high-end professionele apparatuur. We beschikken over dubbele sets van alles zodat een kapotte camera niet het einde van de reportage betekent. Foto's worden zoveel mogelijk met natuurlijk daglicht genomen, veel moeilijker maar zo blijft de unieke sfeer behouden.

Uit de 500-600 foto's die op een dag worden gemaakt kiezen we de beste uit voor het album of boek. Deze corrigeren en bewerken we allemaal nauwkeurig na tot kleine kunstwerkjess in kleur, zwart-wit etc., die samen het unieke verhaal van jullie dag vertellen. Hierna worden ze afgedrukt en ingeplakt in een traditioneel album van jullie keuze (bijv. leer, handmade of aluminium) of verder verwerkt in een speciaal ontwerp voor jullie digitale album. Ongeveer een week of twee later krijgen jullie per mail alvast een paar foto's van jullie trouwdag toegestuurd. Een 'sneak preview' van de uiteindelijke trouwreportage!

Een trouwreportage kost normaal tussen de € 950 en € 2900, mede afhankelijk van hoelang jullie fotografie wensen tijdens jullie trouwdag(en) de uitvoering en albumkeuze. Het is ook mogelijk alle gebruikte foto's op DVD mee te krijgen in de hoogste kwaliteit!

 
 
 
 
 
 
 
   

 

 

Max Burgemeister Fotografie - Dordrecht - KvK 23090685 - Tel:078-6104082